Nesër e pasnesër disa qytete do të kenë ndërprerje të rrymës

Nuk ka ditë që shumë zona të vendin mbesin pa energji elektrike për disa orë. KEDS, këtë e arsyeton duke thënë se janë ndërkreje të planifikuar që bëhen për riparime dhe investime në rrjet.

Lajme

01/03/2017 16:37

Me datë 2 dhe 3 mars ndërkreje të planifikuar të energjisë elektrike do të ketë në këto zona:

Më   03.03.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të shkyçet:

Dalja 10 kV Graçanica 1 (Kodi: 10014004)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10(20) kV sipas zgjedhjes teknike  me numër 11708.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 03.03.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16021007)  prej orës  11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenas te Xhamia, Drenas te Feronikeli, Drenas Qorrovit  dhe Drenas Çikatovë.

Arsyeja e shkyçjes: Montimi i  ormanit  630 kVA në  trafon  te Pazari  me  kod  16021002010.

Më 02.03.2017 në NS110/35/10kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja10kV-Zona Industriale (Kodi: 41000009) nga ora  09:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e shkyçjes: kyçja e trafostacionit të ri./Lajmi.net/