Nëse dëshironi të jeni ‘Dardanë’, duhet ti përmbahuni kësaj rregulloreje

Tifo grupi i Kosovës, “Dardanët” e ka publikuar rregulloren e vendosur, së cilës duhet t’i përmbahen anëtarët e tij në të ardhmen.

Sport

21/11/2016 18:25

Sipas ligjit të tyre, trajnerët stërvitin, lojtarët luajnë dhe “Dardanët” bëjnë tifo.

“Detyrë e jona është që ta mbështesim përfaqësuesen tonë në të gjitha aktivitetet sportive që do të marrë pjesë”, shkruajnë tifozët zyrtarë të Kosovës.

Ndër të tjera, ata kanë njoftuar se thirrjet raciste, fyerjet, pankartat pa lejen e kryesisë së “Dardanëve” dhe rekuizitat e klubeve lokale, janë rreptësisht të ndaluara.

Kryesia e këtij tifo-grupi këshillon tifozët anëtarë që t’i respektojnë rregullat dhe kodet e mirësjelljes në stadium apo në palestra sportive, përfshirë këtu edhe veshjen e rekuizitave të “Dardanëve” ose të Kosovës, në ndeshjet që i zhvillon Përfaqësuesja e Kosovës si vendës apo mysafire.

Gjithashtu, “Dardanët” shkruajnë se për mosrespektim të rregullave të lartcekura, do të ketë ndëshkime nga “Dardanët” në bashkëpunim me organet shtetërore.

Shumë shpejt, “Dardanët” do të fillojnë me anëtarësimin zyrtar të tifozëve.

Të udhëhequr nga kryetari Lulzim Berisha – Luli, “Dardanët” synojnë të jenë shembull në Evropë për kulturë dhe moral.

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.