Nëna ia rruan flokët vajzës pasi ajo ngacmon të prekurit me kancer

20:26 | 27 Nentor 2018

Herët në jetë, shumica e njerëzve mësojnë – drejtpërdrejt ose tërthorazi – se ngacmimi mund të prekë të gjithë.

Në varësi të edukimit tuaj, pasojat e ngacmimit ndryshojnë. Disa prindër do t’iu shpjegojnë fëmijëve të tyre si dhe pse veprimet e tyre kanë qenë të gabuara, ndërsa të tjerët zgjedhin një qasje më praktike, transmeton lajmi.net.

Të paktën kjo është ajo që një nënë e bëri pas gjetjes së vajzës së saj që u tall me një pacient të prekur nga kanceri.

Në videon virale më poshtë, mund të shihni nënën që ndëshkon vajzën e saj duke ia rruar me forcë kokën. /Lajmi.net/