Në Suhadoll varroset Sead Alushi

Në varrezat e Suhadollit në Mitrovicë, sot u bë varrimi i të riut mitrovicas Sead Alushi, i cili ishte zhdukur në ujërat e lumit Ibër, që me 10 prill.

Lajme

30/04/2015 14:26

Përveç familjarëve dhe qytetarëve të shumtë, në ceremoninë e varrimit të të ndjerit, kanë marr pjesë edhe kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, kryetari i Mitrovicës veriore Zoran Rakiq, si dhe Adriana Hoxhiq, raporton veriu.info.

I ndjeri ishte zhdukur me 10 prill afër lumit Ibër, derisa pardje është gjetur trupi i tij i pajetë në rrjedhën e lumit “Ibër”, në rrethinë të Zveqanit.

11185634_937411159643466_1535429354_n