Në Stacion të Autobusëve në Prishtinë plas sherri për 10 centë

Kompanitë e udhëtimit dhe udhëtarët kundër biletave digjitale, kurse stacioni kërkon 10 cent për çdo biletë të shitur.

Lajme

12/11/2017 20:06

Prej 17 shtatorit, secili udhëtar që udhëton prej Stacionit të Autobusëve të Prishtinës drejt qyteteve tjera në Kosovës obligohet të paguajë 10 centë taksë për Stacionin e Autobusëve.

Këtë vendim drejtuesit e stacionit thonë se e kanë marrë për ta funksionalizuar shitjen e biletave digjitale, ndërsa Sindikata e Transportueseve Rrugor të Udhëtimeve pagesën prej 10 centëve që e bëjnë qytetarët e quan reket./rtv21

YouTube player