Në protestën e sotme raport ndryshe në mes të protestuesve dhe policisë (Foto/Video)

Protesta e veteranëve të UÇK-së e organizuar sot para Qeverisë së Kosovës, kaloi e qetë. Policëve nuk u doli punë siç po u ndodhë zakonshëm në protestat e fundit.

Lajme

01/02/2016 13:40

Protesta e veteraneve te UCK-se

Përveç kësaj, ndërkohë gjatë protestës pati një moment shprehje të simpatisë së ndërsjellë, në mes një fëmije dhe pjestarëve të rendit, transmeton lajmi.net.

Protesta e veteraneve te UCK-se

Fëmija që ndodhej në protest, siç duket me prindin e tij, insistonte që të takonte nga afër policët, dhe njëri nga këta të fundit ia ofroi këtë knaqësi duke e marrë në krahë, edhe duke i vënë në kokë kapelën e tij, gjest që i dha kënaqësi këtij fëmije. /lajmi.net

YouTube player