Në Prizren digjen dy shtëpi, pjesë e trashëgimisë kulturore

Dy shtëpi të vejtura e të cilat hyjnë në kategorinë e trashëgimisë kulturore janë përfshirë nga zjarri njofton Policia e Kosovës.

Lajme

21/06/2015 12:50

Sipas PK-së, shtëpitë e djegura ishin pronë e një shqiptari dhe një turku, në Prizren.

Përveç dëmeve materiale nuk ka pasur të lënduar.