Në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

16:36 | 9 Nentor 2018

KEDS njofton se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të Kosovës.

Sipas komunikatës së KEDS-it, ndërprerjet do të bëhen me qëllim të mirëmbajtjes së rrjetit furnizues, përcjell lajmi.net

Njoftime 09 nëntor 2018

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.11.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 13.11.2018 në TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Koliqi (Kodi: 14016002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 13.11.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.11.2018 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 08:00 – 11:00 dhe prej orës 13:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje të konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Më 12.11.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

3.

Më 12.11.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulet .

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës egzistuese 10 kV.

4.

Më 12 dhe 13.11.2018 ne TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsuamatorëve dhe demontimi i linjave egzistuese.

Prizreni

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.11.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Dogana Vermicë (Kodi: 30035007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Rest. Vermica, Rest.Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1

Me 13.11.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 13.11.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmire.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përquesit.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 13.11.2018 në TS 35/10 KV Gjakova 1 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Me 12.11.2018 në TS 110/10 KV Gjakova 2 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit Trioidal.

3.

Me 12.11.2018 në TS 35/10 KV Gjakova lll do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Inkubatori (Kodi: 81084019) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Rruga Tirana

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit Trioidal.

4.

Me 12.11.2018 në TS 110/10 KV Gjakova 2 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit Trioidal.

5.

Me 12.11.2018 në TS 110/10 KV Gjakova 2 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Intermed (Kodi: 81000032) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorë komercial

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit Trioidal.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.11.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozheci, Miganoci dhe Busavata.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.11.2018 në TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

· Dalja 10/0.4kV Halla e Sporteve (Kodi: 71074003009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Halla e Sporteve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.11.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 13.11.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10kV ARC (Kodi: 53000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Luan Haradinaj , Rr.Brigada 131.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 13.11.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Isniqi (Kodi: 53000008) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt .Tishukajt. Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj, Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 11.11.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dardanija 1 (Kodi: 51000001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: D. Mugosha, Dardania 1, Dardanija 3 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit