Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS njofton se do të kryejnë punime në disa komuna të Kosovës, me qëllim të përmirësimit të rrjetit të furnizimit.

Lajme

01/02/2016 17:18

Gjatë ditës së nesërme, sipas KEDS do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Lipjan, Kaçanik, Ferizaj, Gjakovë, Skenderaj, Kllokot, Deçan dhe Podujevë, raporton lajmi.net.

Lexoni komunikatën e plotë të KEDS-it:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

I

KEDS Sh. A. njofton se  më   02.02.2016 në  NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Konjuhi nga ora   08:00 deri në orën  09:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Konjuhi, një piesë e Lipjanit, Banulla (një pjesë), Shkolla Mehmet Akif dhe konsumatorët komercial.

Arsyeja e shkyçjes: dislokim I linjës 10 kV.

II

Më  02.02.2016 në  NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet komplet:

 • Dalja 35 kV Shtime nga ora   10:30 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti i Shtimes, Rashinca, Davidovci, Myzeqina, Xhergjaj, Davidovc, Zotaj, një pjesë e qytetit, Petrova, Mullopolci, një pjesë e qytetit- qendra, lagjja e Pajtimit, Bllacajt, rr. Jetë Hasani, Godanci, Shtëpia e Pleqve, Reçaku, Caraleva, Zborci, Pjetërshtica, Karaqica, Kosharja, Gllavica, Lubuct, Maksiti PUTZ, Pompat e ujit dhe ndërtesa e Fitores.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorit energjetik.

III

Më  02.02.2016 në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Bobi (Kodi 40043002)   nga ora   13:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i transformatorit energjetikë 10/0.4 kV Blinaj me kërkesë të punëkryesit, projekt i KEDS-it.

IV

Më 03.02.2016 ( e mërkurë ) në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Kraishta (Kodi : 41000002 ) nga ora 08:00 deri në orën 11:00  dhe nga orën 14:00 deri në orën 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kraishta, Ribari, Rufca, Hallaqi, Bujani, Bregui i Zi dhe Godanci.

 

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuar në rrjetin 10 kV, shtrimi i rrjetit ( përçuesve ).

V

Më 03.02.2016 ( e mërkurë ) në TS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi : 40041004) nga ora 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kosovatransi, TS privat (Stiropori), TS Autoremanti, TS SH.P.K. (Policia), TS Kombinati I drurit, T.S.Elkosi, TS Rasim Reshani dhe TS Viva Fresh.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve nga ana e SHPK TEFIK ÇANGA Desing, Ish-Kombinati i drurit .

VI

Më 02.02.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dalja 5 (Kodi : 80080013) nga ora 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Qabrat, Hanges dhe Gerçar.

 • Dalja 10 kV Dalja 11 (Kodi : 80080014) nga ora 11:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Elasti, TV Syri

 • Dalja 10 kV Mulliri (Kodi : 80080030) nga ora 13:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri dhe  Fabrika e Bukës IMN,

 • Dalja 10 kV Medicina e Punes (Kodi : 80080031) nga ora 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Restoranti Kompresori, ETC dhe pompa e benzinës.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve revizionit dhe realizimit te lidhjeve 3 Sistemesh te Matjeve .

IX

Më 02.02.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Jezerci (Kodi : 40042003 ) nga ora 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Rakaj, Gerlic, Komogllavë.

Arsyeja e shkyçjes: punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit)

X

Më 02.02.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Cermjani (Kodi : 80080012 ) nga ora 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS-Pompa Blini, PTK-Antena, Qerim, Vraniq, Doblibare, Bec, Zhdredhë, Gergoc, Zhabel, Bardhaniq, Bare e Madhe, Jabllanicë, Kralani, Cermjani, Rashkoc, Kodrali dhe Meqe.

Arsyeja e shkyçjes: punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave, ndërrimi i përçuesit).

XI

Më 02.02.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Qirezi (Kodi : 7400004 ) nga ora 09:30 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krysheci, Polaci, Baksi, Dasheci, Qirezi, Likoshani, Gradice, Godanc, Krasmiroc, Kozhicë, Krasaliq dhe  Prelloc.

Arsyeja e shkyçjes: punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

XII

Më 02.02.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi : 61065004 ) nga ora 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokoti, Radivojca, Budrika , Remniku dhe  Xhylekari.

Arsyeja e shkyçjes: punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

XIII

Më 02.02.2016 ( e martë )   në   TS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Baran (Prapaqan) prej orës 10:00  deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniqi Prapaqani, Papiqi , Duboviku, Broliqi, Kryshec, Rashiq,Turijak Baran dhe Gllogjan.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, montimit të ormanit tek konsumatorit 6/6.

XIV

Më 02.01.2016  ( e martë ) në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Podujeva 2 (Kodi 14000002) prej orës  13:00 deri në orën: 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe SH.F. “Shaban Shala” .

 • Dalja 10 kV Podujeva 1 (Kodi 14000001) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit dhe Ujësjellësi i qytetit.

Shkyçja bëhet për shkak të revizioneve vjetore të shqyrtimit te mbrojejteve rele nga ekipet e KEDS-it .

XV

Më  02.02.2016 ( e martë )   në   TS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ledinat (Kodi : 53000001)    prej orës  10:00  deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqel, Beleg Baballoq, Dubrave, Irzniq, Gllogjan, Shaptej, Ratishë e Epërme, Dashinoci dhe Mazniku.

 • Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi : 53000005)    prej orës 10:00  deri në orën: 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lumbardhi, Lluka Eperme, Pozhari dhe Kodrali.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it , revizionit, shkarkimit të LP 10 kV.