Në Gjeorgji, politikanët rrahen direkt në television (Video)

Dy përfaqësues të këshillit bashkiak të Tbilisit në Gjeorgji, janë përleshur gjatë një debati live në një program televiziv.

Fun

10/06/2016 19:05

Përballja filloi kur i pavaruri Aleko Elisashvili akuzoi zyrtarët e bashkisë se janë të korruptuar dhe marrin rryshfet.