Në foto me Clintonin

Kryeministri Hashim Thaçi, Kryeministri Edi Rama dhe Ministri Enver Hoxhaj, në New York, takuan Presidentin Bill Clinton.

Lajme

24/09/2013 18:35

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili këto ditë po qëndron në SHBA, ku do të marrë pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të OKB’së, ka takuar sot ish Presidentin Amerikan Bill Clinton.

Bashkë me Kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama dhe Ministrin e Jashtëm Enver Hoxhaj, ata kanë marrë pjesë në Konferencën “Clinton Global Initiative”.

Ministri Hoxhaj ka shpërndarë foton në Twitter, duke e quajtur takimin “inspirues.”

“Mik i vërtetë i Kosovës”, ka shkruar Ministri Hoxhaj.