Në ditën e largimit nga kryeministria, zyra e Kurtit ua dërgon mediave raportin 100 ditor të punës

Sot, kur u zgjodh qeveria e re e Kosovës në krye me Avdullah Hoti, zyra e ish-kryeministrit Kurti ua ka dërguar mediave raportin 100 ditor të punës.

Lajme

03/06/2020 14:25

Zyra e kryeministrit në largim ka dërguar raportin 100 ditorë të punës së qeverisë së shkarkuar.

Një raport i tillë ka arritur sot edhe në redaksinë e lajmi.net.

Raporti fillon me fjalën e Albin Kurtit në Kuvend, e me pastaj  me 30 mbledhjet e Qeverisë dhe 125 vendimet që janë marrë.

Po ashtu në raport janë paraqitur të arriturat kryesore sipas sektorëve të paraparë me programin e Qeverisë. /Lajmi.net/