Në 2010-n kjo foto “çmendi” internetin, ja si ka ndryshuar pas 6 vitesh (FOTO)

Gjashtë vite më parë, fotoja e këtij babai me 6 fëmijët e tij të vegjël ka bërë bujë në internet.

Lifestyle

10/06/2016 02:36

Fillimisht të gjithë mendonin se kjo fotografi është e gjitha një montazh, por në fakt e vërteta ishte ndryshe.

Babai ka gjashtënjakë dhe kishte vendosur që të bënte një foto e më pas ta publikonte online. Fotoja me babanë e gjashtë bebet, katër djem dhe dy vajza u bë virale në vitin 2010. Ndërsa 6 vite më vonë, familja ka publikuar një foto tjetër me gjashtënjakët. Ja si duken ata sot./shekulli

gg_1465491997-7049821mcghee-sextuplets-recreate-photo-3_1465492002-8927164