Ndodhë edhe kjo në Kosovë, dërrasat përdorën si ‘urë’ në ‘Riza Lushta’

Ndeshja në mes Trepçës dhe Prishtinës nuk nisi siç ishte paraparë. Fillimisht patën probleme me autoambulancën, që ua pamundësoi nisjen në kohë të takimit. Më pas me t’u futur në stadium lojtarë, atyre iu desh të ecin nëpër dërrasa, për shkak të ujit. Kjo dëshmon edhe njëherë kushtet aspak të mira në sportin e Kosovës.…

Sport

28/05/2023 16:24

Ndeshja në mes Trepçës dhe Prishtinës nuk nisi siç ishte paraparë.

Fillimisht patën probleme me autoambulancën, që ua pamundësoi nisjen në kohë të takimit.

Më pas me t’u futur në stadium lojtarë, atyre iu desh të ecin nëpër dërrasa, për shkak të ujit.

Kjo dëshmon edhe njëherë kushtet aspak të mira në sportin e Kosovës.

Kjo ndeshje ka rëndësi të madhe, pasi Trepça lufton për të siguruar barazhin./Lajmi.net/