Ndodh puthja e shumëpritur e Donaldit dhe Beatrix

19:53 | 2 Dhjetor 2021

Pasditen e sotme, Donald dhe Beatrix kanë qëndruar shumë pranë njëri-tjetrit dhe kanë shkëmbyer puthjen e parë në buzë.

Gjatë spektaklit të së martës, ata shfaqën hapur pëlqimin për njëri-tjetrin, gjë që sqaroi raportin.

Teksa kishte shumë dyshime për marrëdhënien e Donaldit me Borën, ai sqaroi se Beatrix është ajo që ai do.