Ndodh edhe kjo: Lopa ndërpret ndeshjen e futbollit (VIDEO)

Në Bullgari ka ndodhur një gjë e jashtëzakonshme. Gjatë ndeshje miqësore mes PFC Botev dhe AEL Limassol një lopë ka hyrë në fushë.