Ndiqeni live protestën në Shkup

22:30 | 12 Prill 2016

Protesta në Maqedoni / arkiv

Qytetarët janë rrugëve pas vendimit të kryetarit Ivanov që të firmos faljen e të gjithë politikanëve të cilët janë nën hetime, ndaj të cilëve është ngritur procedure hetimore si dhe për një politikan i cili është duke vuajtur dënimin me burg, kanë protestuar qindra qytetar të cilët kanë gjuajtur me vezë zyrën e kryetarit Ivanov në qendër të qytetit, njofton Telegrafi Maqedoni.

Klikoni linkun e TV21, live nga protesta