Ndihmëssekretarja e SHBA-ve për çështje të narkotikëve të hënën viziton Kosovën

17:18 | 15 Mars 2019

Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Nërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë.

Gjatë kësaj vizite ajo do të dorëzojë një donacion për Agjencinë Kosovare të Forenzikës, njofton Ambasada Amerikane në Prishtinë, përcjellë Klan Kosova.