Ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Lajme

26/10/2020 17:58

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001) prej orës 10:0 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndaresit linjore 10(20) kV

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018mam) prej orës 09:00 deri ne 12:00

Vendet: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë .

Arsyeja:Pastrim trases.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej ores 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja: Pastrimi I trases.

Pejë

1.

TS 35/10kV Klina do të ndërprehet

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52000104) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet : Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim Grenoc.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007 ) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja: pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | nga dalja 10kV Shala do të ndërprehet:

Degzimi 10kV (Kodi: 70000101019,020,022,023,024,025,026,027,028,029,030,031,032,033,034,035,054.) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Vidishiq, Bare, Bajgor, Kovaqicë, Kaqanollë, TMK, Fabrika e ujit.

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Punime nga palët e treta

27.10.2020

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit TM sipas Zgjidhjes Teknike

Punime në projekte investive

27.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Berkom

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Jumko (Kodi: 10000004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, Zona industriale nj epjes

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

4.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit F.Kosovë .

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

5.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje ..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

6.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

7.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi:15018016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

8.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

Punime në projekte investive

28.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva (NS 35/10 Koliqi dhe SSH Shajkovc 35/35kV) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Batllava (kodi 140150) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: ngritja e shtyllave

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla e Sabiti (Kodi: 14000001196) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja te Sabiti

Arsyeja: Ndryshimi i pozicionit dhe kapacitetit te ormanit A02

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30 – 09:00 si dhe nga 15:00 – 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik

NS 10/0.4kV Tërstenik Mullovit (Kodi: 16100028125) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik Mullovit

Arsyeja: Nderrimi i ormanit dhe ndaresit.

5.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja : Energjizimi i TS-it te ri /Lajmi.net/