Ndërprerje të rrymës në Kllokot

Zyra e Korporatës Energjetike të Kosovës njofton se ketë ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në disa zona të Kllokotit.

Lajme

19/08/2015 16:22

Sipas KEDS , ndërprerje të rrymës gjatë ditës së mërkurë do të ketë në Sllatinë të Ulët, Sllatina e Epërme, Sadovinë të Muhaxherëve dhe Tërsteniku, transmeton lajmi.net.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuar nga ana e ekipeve të KEDS-it , vendosja e shtyllave 10 kV në largpërçuesin 10 kV.