Ndërhyrja e shpejt e zjarrfikësve shpëton një familje në Gjilan

Ndërhyrja e shpejt e zjarrfikësve ka bërë që një familje të shpejtojë nga më e keqja në Gjilan.

Lajme

24/04/2018 19:44

Zyrtari për informim dhe Koordinator për Performancë në Komunën e Gjilanit, Ibrahim Ademi ka bërë të ditur se zjarrfikësit kanë intervenuar shumë shpejt pas përhapjes së zjarrit.

“Janë do momente qe t’bajne me u ni krenar me institucionet tona. Intervenim saktësisht mbas 5 minutash thirrje nga ana e qytetarëve. Keta burra te Njesitit te Zjarrfikesve n’Gilan e evituen ma t’keqen, tuj e pshtue nji familje dhe me dame shume te vogla materiale. Ju due”, ka shkruar ai. /Lajmi.net/