Të Infektuar: 57.317

Të Shëruar: 50.487

Të Vdekur: 1.447

Nagavci: T’i s’ke grup parlamentar, Shala: Mos komento, kujdes kur flet me mua

17:30 | 9 Korrik 2020

Deputeti Endrit Shala, është përplasur me kryesuesen e Kuvendit Arbërie Nagavci, pasi kjo e fundit ia dha fjalën Shalës, si deputet i pavarur pa grup parlamentar pasi që Nisma për Kosovën nuk ka Grup Parlamentar pas daljes së deputetit Haxhi Shala në grupin parlamentar të AAK-së.

Deputeti Shala i ka kërkuar Nagavcit që të mos jap komente tjera pasi ai është deputet i Nismës për Kosovën.

“Unë nuk jam i pavarur, mos jep komente, kur të folsh në raport me mu ki kujdes, ju nuk keni të drejtë të më jepni mbiemra tjerë, unë e kam emrin Endrit Shala dhe jam deputet i Nismës”, ka thënë deputeti Shala.

Shala është përplasur edhe me deputetin tjetër të LVV-së, Salih Zyba duke i thënë se nuk e kishte reagimin me të dhe nëse nuk dëshiron të dëgjojë të fusë kufjet në vesh.