Muzikë klasike në tavolinë pingpongu (Video)

Festivali ‘Music In The Summer Air’ në Shangai, ka befasuar edhe kësaj radhe audiencën e vet, me performancë të jashtëzakonshme.

ShowBiz

04/02/2016 09:19

Orkestra simfonike më e vjetra në Azi, ajo e Shangait ka bërë një kombinim mjaft interesant ndërmjet sportit më të popullarizuar në Kinë, pingpongut dhe muzikës klasike, shkruan medici.tv, transmeton lajmi.net

Dy sportist profesional takohen në një tavolinë pingpongu, nën shoqërimin e bateristëve dhe violinave. Tingujt e goditjeve të topave, definojnë ritmin e muzikantëve.

Dy amerikanët, Michael Landers dhe Ariel Hsing, i transferojnë muzikantët në një lojë të papritur. /lajmi.net

YouTube player