Të Infektuar: 58.399

Të Shëruar: 51.081

Të Vdekur: 1.466

Muzeu Etnologjik, i harruar nga institucionet

22:10 | 14 Shkurt 2020

Më shumë se dy vite kanë filluar renovimin, por restaurimi i objektit të muzeut Etnologjik ende nuk ka përfunduar.

Këtë javë emisioni ‘Mirage’ ka siguruar një intervistë edhe me një nga përgjegjësit e Muzuet Etnologjik, Ilir Sopjani, shkruan lajmi.net.

Ilir Sopjani tregon se në gusht të vitit 2017 kishin filluar renovimet në këtë objekt, por së paku edhe tetë muaj do zgjat deri në restaurimin e muzeut.

Përgjegjësi flet edhe për interesimin e njerëzve për këtë muze, dhe shifrat lënë për të dëshiruar.

Për të kuptuar më shumë shikojeni videon e mëposhtme. /Lajmi.net/