Mustafi mëson Kur’anin? (Foto)

Futbollisti shqiptar, Shkudran Mustafi, ka shumë mundësi që të bëjë jetë të shfrenuar dhe mjaft luksozve, por ai preferon të pushojë thjesht dhe duke mësuar librin e shenjtë të fesë muslimane, Kur’anin.

Sport

12/08/2015 19:16

Ndonëse futbollistët kanë mundësi të bëjnë jetë të shfrenuar, dhe shumica prej tyre edhe e bëjnë, transmeton Telegrafi, është Shkodran Mustafi që preferon të pushojë ndryshe.

Ai në një postim në Facebook ka shfaqur një foto që me gjasë është ai duke lexuar një libër, e ky libër besohet të jetë libri i shenjtë musliman, Kur’ani.

“Seancë stërvitore e mëngjesit e kryer. Tash është koha të rikuperohem dhe të lejoj trunin që të punojë”, u shpreh Mustafi në këtë foto në Facebook.

Edne nuk është mirë e konfirmuar nëse është Kur’ani, por ka gjasa të mëdha, pasi Mustafi është musliman i devotshëm, shkruan Telegrafi.

Mustafi