Mustafi e hedh bombën në stërvitje (VIDEO)

Mbrojtësi shqiptar ka gjuajtur me armë dhe ka hedhur bombë, në afërsi të bashkëlojtarëve, në lojën në rreth, të cilën ishin duke e zhvilluar.