Mustafa shpreh dyshime për financat e opozitës

17:46 | 14 Shkurt 2016

Kyreministri Isa Mustafa

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, duke folur për zhvillimet aktuale politike në një status të gjatë në facebook, ka shprehur edhe dyshimet mbi financimet e aktiviteteve të Opozitës.

“Kush dhe kah po i financon gjithë këto aktivitete kundër shtetit. Lypset para e madhe për materiale propaganduese, spote e reklama në media, shpenzime të transportit të protestuesve, performansa të llojllojshme ditore?! Ligji obligon të kontrollohen këto shpenzime”, ka shkruar Mustafa ndër të tjera. /lajmi.net