Mustafa nesër flet me shoqërinë civile për krizën

20:07 | 8 Shkurt 2016

Isa Mustafa

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa nesër merr pjesë në tryezën e organizuar me përfaqësues të mediave dhe të shoqërisë civile, ku do të diskutohet për zhvillimet aktuale në vend.

 

Kështu thuhet në një njoftim të Qeverisë së Kosovës.

Takimi do të mbahet në ora 11:00 .