Mustafa: Ky kabinet qeveritar e ka përfunduar mandatin (Video)

Po bëhen një muaj që kur partitë opozitare kanë bllokuar punën në Kuvendit e Kosovës.

Lajme

14/10/2015 21:17

Daljen nga kjo krizë, Rrustem Mustafa, anëtar i Kryesisë së PDK-së e sheh si moment politik ku duhet të negociohet edhe një herë kabineti qeveritar.

Ai thotë që ky kabinet qeveritar e ka përfunduar mandatin dhe se nuk është e mundshme që me këtë qasje të lëvizin gjërat./ Tribuna Channel

YouTube player