Mustafa e Zhbogar n’biçikleta (Foto)

Kryeministri Isa Mustafa sot i ka hip biçikletës. Poashtu edhe shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar.

Lajme

09/06/2016 15:09

Që të dy pedaluan në ceremoninë inauguruese të projektit “Mbështetja e agroturizmit, bizneseve dhe zhvillimit ekonomik në Istog”.

Në fotografi shihet se Zhbogar e Mustafa kanë vënë edhe kapelat mbrojtëse. Por kryeministrit duket se nuk i bie tamam kjo helmetë pasi siç shihet në foto, i rri shtrembët. /lajmi.net

ZKP-8

Zhobgar