Murati: Lëvizja për Bashkim e vetmja shpresë për zgjidhjen e çështjes shqiptaro-serbe

Lideri i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati ka thënë se kjo Lëvizje është e vetmja shpresë për zgjidhjen e çështjes shqiptaro-serbe.

Lajme

26/04/2018 14:42

Në një postim në Facebook, Murati ka ftuar qytetarët që t’iu bashkëngjiten projektit politik të LB-së.

Murati konsideron se është e nevojshme që qytetarët të reflektojnë dhe së bashku me LB-në t’i ofrojnë më shumë Kosovës.

Postimi i plotë: