Mungesa e shenjëzimit në rrugë, vetura bie në greminë

Punimet në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë të përveç që janë duke zgjatur që një kohë të gjatë dhe po shkaktojnë kolona, ato tashmë po paraqesin rrezik edhe për jetën e qytetarëve.

Lajme

06/08/2015 09:30

Nga pakujdesia e kompanive që janë duke punuar në këtë magjistrale sot në fshatin Babimoc, ku si pasojë e mungesës së shenjëzimit një veturë e tipit Opel Astra, ka rënë në greminë ku janë duke u zhvilluar punimet.

Kerrri1

Kjo nuk është hera e parë që veturat pësojnë nga mungesa e shenjave të punimeve (Lajmi.net)

Kerrri2