Të Infektuar: 106.022

Të Shëruar: 96.668

Të Vdekur: 2.198

Mundësi pune

10:59 | 11 Dhjetor 2014

Për momentin nuk ka asnjë pozitë të lirë në lajmi.net.

Ne vazhdimisht jemi në kërkim të talentëve të rinjë dhe personave të motivuar për t’u bashkëngjitur me ekipin tonë.
Nëse mendoni se jeni kandidat i përshtatshëm për lajmi.net, na dëgoni CV’në dhe një letër motivuese në info (at) lajmi.net