“Mujn me na mbyll në burg për ton jetën, por nuk kemi me u largu prej këtu” – Qytetarët të mllefosur me Qeverinë për ndërtimin e rrugës Kijevë-Klinë

Ndërtimi i rrugës Kijevë-Klinë ka kohë që ka filluar. Për ndërtimin e saj dhe për arsye të ndryshme dikush po proteston, shkruan lajmi.net. Qytetarët e kësaj zone shprehën të frustruar për arsye të ndryshme. Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme./Lajmi.net

Lajme

19/04/2024 22:39

Ndërtimi i rrugës Kijevë-Klinë ka kohë që ka filluar.

Për ndërtimin e saj dhe për arsye të ndryshme dikush po proteston, shkruan lajmi.net.

Qytetarët e kësaj zone shprehën të frustruar për arsye të ndryshme.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme./Lajmi.net