Mucklow shfaq elasticitetin

Mucklow, e cila raportohet se është në lidhje me futbollistin Andy Carroll, ka hapur një studio për joga gjatë verës së kaluar në Essex, dhe me fleksibilitetin e saj, po mundohet që t’i bëj një promocion të mirë biznesit. “Mirëmëngjes! Koha për joga. #paqe #dashuri”, ishte mesazhi që kishte shkruar bukuroshja në fotografinë e postuar.…

ShowBiz

12/03/2014 15:25

Mucklow, e cila raportohet se është në lidhje me futbollistin Andy Carroll, ka hapur një studio për joga gjatë verës së kaluar në Essex, dhe me fleksibilitetin e saj, po mundohet që t’i bëj një promocion të mirë biznesit.

“Mirëmëngjes! Koha për joga. #paqe #dashuri”, ishte mesazhi që kishte shkruar bukuroshja në fotografinë e postuar.

Shumë klientë të kompanisë së bukuroshes janë të kënaqur me punën që bën ajo, pasi sipas tyre është mjaftë e veçantë.