Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Muajt kur lindin më pak fëmijë

8:25 | 24 Shkurt 2014

gorgeous newborn baby sleeping

Nëntori, dhjetori e janari janë muajt kur regjistrohen më së paku lindje. Përse ndodh kjo? Ndoshta pranvera, përkundër faktit se është sezoni i bashkimeve, preferohet më shumë për të dalë në hapësirë, sesa për t’u mbyllur në shtëpi apo hotel për të bërë seks. Kjo bën që të ketë më pak apetit për shtrat. Siç […]

Nëntori, dhjetori e janari janë muajt kur regjistrohen më së paku lindje. Përse ndodh kjo?

Ndoshta pranvera, përkundër faktit se është sezoni i bashkimeve, preferohet më shumë për të dalë në hapësirë, sesa për t’u mbyllur në shtëpi apo hotel për të bërë seks.

Kjo bën që të ketë më pak apetit për shtrat. Siç dihet, më së shumti lindje ndodhin në verë, që nënkupton se fundi i vjeshtës dhe fillimi i dimrit është periudha më e përshtatshme për të menduar rreth zgjerimit të familjes.

Në fund të fundit, kur vendosni të bëheni prindër, ajo ju takon ju. Por, për beben, më së miri është që të dalë në këtë botë gjatë verës.