Mourinho – Wenger, shikojeni çfarë ndodhi para ndeshjes (FOTO)

Jose Mourinho nuk ka raport të mirë me Arsene Wengerin. Kjo shihet edhe nga mënyra e përshëndetjes së tyre para ndeshjes mes Manchester United dhe Arsenal në "Old Trafford".

Sport

19/11/2016 13:45

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.