Motrat Istrefi, secila më e ‘fortë’ se tjetra

Ndoshta Nora është më e famshmja prej motrave Istrefi, por kjo nuk nënkupton se këngëtarja e njohur kosovare është edhe më e bukura prej tyre. Motrat Istrefi njihen për bukurinë dhe për trupat e tyre tërheqës. Përpos Norës, që njihet si një ‘divë’ në këtë aspekt, as motrat e saj, Nita dhe Era, nuk mbeten…

ShowBiz

21/01/2014 23:13

Ndoshta Nora është më e famshmja prej motrave Istrefi, por kjo nuk nënkupton se këngëtarja e njohur kosovare është edhe më e bukura prej tyre.

Motrat Istrefi njihen për bukurinë dhe për trupat e tyre tërheqës. Përpos Norës, që njihet si një ‘divë’ në këtë aspekt, as motrat e saj, Nita dhe Era, nuk mbeten aspak prapa, sa i përket dukjes së tyre.

Kjo demonstrohet më së miri në këtë fotografi, të postuar nga motrat Istrefi në rrjete sociale. Ato mund të konsiderohen lirisht motrat Kardashian të Kosovës. Krahas Norës, edhe Era po shkon drejt rrugës së famës. Ajo pritet të bëhet një këngëtare e njohur.