Motra e vogël e Kim merr ofertë milionëshe për film porno

Në gjurmë të motrës Kim, TMZ ka mësuar që kompania e Vivid Entertainment i kanë ofruar asaj 10 milionë dollarë për të publikuar një video me të dashurin e saj Tyga.

ShowBiz

26/01/2016 23:36

Duket sikur  Vivid Entertainment, mezi ka pritur që ajo të mbushi 18-vjeç, e menjëherë pas kësaj vërshuan edhe ofertat nga më të ndryshmet drejt bukuroshes Kylie Jenner.

Industria e filmave me pullë të kuqe, gjithashtu ka kërkuar nga ajo që të bëjë edhe filma për të rritur pasi ajo tashmë është në një moshë madhore dhe mund të vendosë vetë.

Ata e kanë konsideruar Jenner si një personazh perfekt për video të tilla për shkak të përmasave të saj dhe pamjes tejet seksi.

Jenner ka marr oferta edhe nga shumë kompani të tjera, ndërsa pritet të shihet nëse ajo do të pranojë ose jo diçka të tillë.