Mospajtime në mes Kurtit e Ramës që në takimin e parë

Në takimin në mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe atij të Shqipërisë, Edi Rama ka pasur edhe mospajtime rreth çështjeve të caktuara.