‘Mos ik, Kosova është e jona’

Jo vetëm ata që duan të ikin nga Kosova kanë dalë të martën në mbrëmje në Stacionin e Autobusëve. 

Lajme

03/02/2015 22:17

Derisa qytetarë të shumtë po bëhen gati për të hipur në autobusë që të dërgojnë drejt Beogradit dhe më tutje drejt Hungarisë, dhjetëra qytetarë kanë protestuar kanë dalë në Stacionin e Autob usëve me pankarta në duar dhe me ftesën migrantëve që të mos e braktisin vendin.

Në pankarta shkruan “Mos ik, Kosova është e jona”, “Mos e leni Kosovën, ajo ka shpresë. Ju jeni fuqia e ndryshimit”.

Këto foto po qarkullojnë në rrjetet sociale, transmeton KosovaPress.