Morena Taraku në garë me bukuroshet e silikonit! (FOTO)

Së fundmi në rrjetin social Instagram është bërë i popullarizuar një profil „Plasticpositive“, i cili poston vajza nga e mbarë bota, e në mesin e këtyre është edhe modelja jonë Morena Taraku...

ShowBiz

05/02/2015 15:08

“Plasticpositive” është një faqen në Instagram i cili poston foto të vajzave më operacione plastike të cilat garojnë se kush ka më shumë ndërhyrje kirurgjike. Trasnmeton lajmi.net

Në mesin e tyre gjendet edhe Morena Taraku. Se a do ti pëlqejë ky nominim Morenës, mbetet të shihet. Por, sidoqoftë më mirë do të ishte sikur ajo të nominohej në ndonjë garë bukurie dhe natyraliteti.

Ndërkaq së fundmi është bërë modë që vajzat të ju nënshtrohen ndërhyrjeve të ndryshme estetike dhe si duket Morena mbetet sinonim i këtij fenomeni tek ne. Lajmi.net