Momenti tmerrues kur turistët i lëshon ura në Zelandë të Re (Video)

Kjo padyshim që është videoja më e tmerrshme në botë, sidomos për ata të cilët u frikësohen lartësive kur është fjala për të kaluar ndonjë urë.

Fun

09/10/2015 14:02

Një grup i turistëve francezë vendosën që të kalojnë mbi një urë në Zelandë të Re, por duke vendosur pak më shumë peshë në të se që duhej.

Videoja shfaqë momentin kur turistët i lëshon ura dhe ata bien në liqenin Waikaremoana që ishte nën urë, transmeton lajmi.net.

Pasi ranë nga ura, që ishte nga një lartësi prej 30 metrave, turistët për fat të mirë nuk u lënduan dhe u ngritën përsëri në këmbë për ta vazhduar ecjen e tyre.

Shikojeni videon:

YouTube player