Momenti kur era e fuqishme shemb kulmin e ndërtesës së Kremlinit

18:58 | 22 Tetor 2021

Era e fuqishme që po shkund Rusinë, ka dëmtuar edhe pjesë të ndërtesës së Kremlinit, rezidencës presidenciale ruse.

Zyrtarë të Moskës kanë paralajmëruar qytetarët që të qëndrojnë brenda dhe të jenë të kujdesshëm kur të dalin në rrugë e të mos parkojnë vetura nën pemë.

Era ka arritur shpejtësinë prej 30 kilometrash për orë.