Momenti emocionues kur macja e zë miun por më pas e lë të shkojë (Foto)

A është kjo gjëja më e bukur që keni parë? Fotografi të mahnitshme kapin momentin kur një mace e zë një mi, por më pas e lëshon dhe luan me të sikur ta kishte mik të vjetër.

Fun

03/10/2015 10:39

Këto fotografi të mahnitshme shfaqin momentin kur një mi i shpëton vdekjes duke rënë në shoqëri me macen e uritur.

Në fotografinë e parë shihet miu në gojën e maces, pa shpresë që do të shpëtojë. Por, në një moment tjetër, që mund të duket si nga filmi vizatimor Tom dhe Jerry, macja e lëshon atë dhe fillon të luaj këndshëm me të, transmeton lajmi.net.

Duket se macja ndjeu keqardhje për këtë mi, dhe vendosi të shoqërohej me të dhe të luaj për 20 minuta. Më pas, Paul Mealey, nga Irlanda – i cili i bëri këto fotografi në kopshtin e tij, tha se miu iku dhe shpëtoi.

Shikoni fotografitë:
Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mateLala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (1) Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (2) Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (3)Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (4)Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (5)Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (6)Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (7)Lala-the-cat-playing-with-her-new-play-mate (8)