Molliqaj thotë se arrestimi i tij ishte politik

Sekretari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Molliqaj, u lirua pasi u arrestua nga policia e Kosovës sot në mëngjes.

Lajme

01/05/2015 21:21

Pas lirimit, ai tha se me rastin e tij, u shkelën gjitha procedurat, pasi që për tri orë e gjysmë nuk e dinte se pse është arrestuar.

“Unë jam ndal rreth orës 9:30 minuta. Për tri orë e gjysmë nuk më kanë njoftuar se për cilin rast jamë ndalu. Me këtë janë shkel të gjitha procedurat”, tha ai, raporton Klan Kosova.

Molliqaj më pas e ka kuptuar se për çfarë është arrestuar nga policia.

“Më kanë paraqitur para prokurorit për rastin e protestës se prillit te vitit 2013. Pas atij takimi me prokurorit, me kane bartur ne Deçan për disa landë të vjetra”, tha ai.

Sekretari i VV-së, ka thënë se ky arrestim ka qenë kryekëput politikë dhe me qëllim të dëmtimit të idesë së protestave.