Mizoria e ISIS, ekspozojnë të vdekurit në qytet (Foto)

Barbarizmat e ISIS nuk njohin kufij. Pas ekzekutimeve makabre ata kanë ekspozuar në mes të qytetit të varur kokëposhtë disa trupa.

Bota

07/03/2015 18:07

Skenat e tmerrit janë fotografuar në qytetin Hawija në Irakun verior.

Tetë trupa të vdekur janë varur dhe ekspozuar për disa orë nga terroristët islamikë.

Mbi trupat e të vdekurve është edhe flamuri i grupimit famëkeq.

a

aa