Mitet e zakonshme rreth seksit dhe kënaqësisë seksuale

11:52 | 30 Maj 2016

Nuk është e çuditshme pse shumë njerëz të ditëve të sotme janë keqinformuar me mitet rreth seksit dhe qëndrimit të njerëzve ndaj kënaqësive, pasiqë shumë njerëz bëjnë seks vetëm për kënaqësi jo për dashuri.

Këto janë 9 mitet më të dëgjuara, të marra nga ekspert mbi çështjen e seksit që ndihmojnë për t’i larguar disa keqkuptime të mëdha,  transmeton lajmi.net

1.Orgazma është qëllimi i vetëm gjatë marrëdhënieve seksuale

2.Të gjithë mund të kenë orgazma të shumta, jo vetëm njëherë

3.Çdo shtatë sekonda, meshkujt mendojnë për seks

4.Të gjitha femra përjetojnë orgazmën

5.Orgazma e mashkullit vjen e para, por nëse doni që seksi të ndjehet edhe më i fortë, thoni atij të pres që ju të ndjeni kënaqësinë e para

6.Të shtiresh sikur ndjen orgazëm, është në rregull

7.Seksi nuk është i tillë siç duket edhe në televizion

8.Prezervativët prishin seksin, ndjenja e orgazmës nuk është e njëjtë

9.Seksi ka nevojë të zgjasë një orë, kështu çifti gëzon marrëdhënie më të kënaqshme seksuale se sa brenda 3-13 minutave/lajmi.net