Të Infektuar: 40.117

Të Shëruar: 25.586

Të Vdekur: 1.026

Ministri i Arsimit me apel drejtuar nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve

20:17 | 22 Nentor 2020

126523489_170459371399703_3355292595479893371_o

Ministri i Arsimit,  Ramë Likaj ka apeluar tek nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit që të kenë kujdes sa i përket situatës së krijuar me virusin COVID-19.

Likaj tha se COVDI-19 është mes nesh, madje me shifra të larta, trasnmeton lajmi.net.

Ai shtoi se duke respetkuar rregullat, ndihmon secili veten dhe të tjerët.

Postimi i plotë:

Paqi kaluar fundjavë të qetë! E hëna, ditë mësimi dhe ju lutem shumë, nxënës, mësimdhënës, prindër dhe të gjithë ju pjesëmarrës në shkollë, të keni KUJDES!

COVID-19 është mes nesh, madje me shifra të larta. Duke respektuar rregullat, ndihmoni veten dhe të tjerët, ndihmoni arsimin dhe kështu do të mbajmë shkollat hapur për Fëmijët, për Ne, për Kosovën!

#MaskëDistancëHigjienë
#ShkollatHapur