Miley sërish single

Miley Cyrus është ndarë nga i fejuari Liam Hemsworth, pas katër viteve të kaluara bashkë. Përfaqësuesit e të dy yjeve e kanë konfirmuar ndarjen. Cyrus, 20, dhe Hemsworth, 23, u takuan gjatë xhirimit të filmit The Last Song.

ShowBiz

17/09/2013 13:35

Miley Cyrus është ndarë nga i fejuari Liam Hemsworth, pas katër viteve të kaluara bashkë. Përfaqësuesit e të dy yjeve e kanë konfirmuar ndarjen.

Cyrus, 20, dhe Hemsworth, 23, u takuan gjatë xhirimit të filmit The Last Song. Në muajin maj të vitit 2012, ata bënë të ditur se kishin vendosur të martohen.